VIVA GLAM
și Fondul M·A·C AIDS

"I'm the M·A·C Girl!" Este sloganul provocator ce a anunțat primul ambasador VIVA GLAM - travestitul RuPaul, o apariție de neuitat, în cizme lucioase roșii și corset. Astfel s-a născut o campanie legendară, ce a avut drept ambasadori diferite staruri și stiluri de-a lungul anilor, dar care și-a păstrat tot timpul un nucleu format dintr-un spirit ireverențios, un stil scandalos și o iubire de nereprimat pentru viață.

Creat în 1994, rujul VIVA GLAM, de un roșu pasional, a reușit să strângă bani dar și să câștige popularitate într-o perioadă când pandemia HIV/SIDA afecta din plin comunitățile de modă dar și lumea întreagă. Și atunci dar și acum, 100% din prețul de vânzare al oricărui produs VIVA GLAM merge către Fondul M·A·C AIDS (mai puțin TVA acolo unde se aplică).

Pe parcursul a două decenii de la debutul campaniei avându-l in prim plan pe RuPaul, vedetele care au dus mai departe stindardul în campanie sunt Lady Gaga, Elton John, Debbie Harry, Boy George, Cyndi Lauper, Nicki Minaj, Ricky Martin, Christina Aguilera, Dita Von Teese, Shirley Manson, Mary J Blige, Rihanna, Miley Cyrus și cel mai recent Ariana Grande.

Fondul M·A·C AIDS este în sine un pionier al fondurilor HIV/SIDA, oferind susținere financiară organizațiilor care lucrează cu regiuni și populații sărace. Fiind cel mai mare donator non-farmaceutic din arenă, Fondul M·A·C se adresează legăturii dintre sărăcie și HIV/SIDA prin susținerea diverselor organizații la nivel mondial care oferă o gamă de servicii oamenilor care trăiesc cu HIV/SIDA. Până în ziua de azi, Fondul M·A·C AIDS a strâns peste 400 de milioane de dolari exclusiv din vânzarea VIVA GLAM Lipstick și Lipglass donând 100% din prețul de vânzare pentru lupta împotriva HIV/SIDA.

Trăiască VIVA GLAM! Suntem toate M·A·C Girl!

Pentru mai multe informații vizitează macaidsfund.org

CUMPĂRĂ VIVA GLAM