M·A·C DECLARAȚIE CU PRIVIRE LA TESTAREA PRODUSELOR PE ANIMALE VII


MILITĂM PENTRU O LUME îN CARE NU SE TESTEAZĂ PE ANIMALE M·A·C nu testează produsele pe animale și nu le cerem niciodată altora să le testeze pentru noi. M·A·C nu a testat niciodată din proprie inițiativă pe animale vii și continua să fie lider în mișcarea globală pentru stoparea testării pe animale.Dacă unele guverne practică testarea pe animale pentru a testa siguranța produselor înainte de a ne permite să comercializăm produsele noastre, noi milităm pentru a schimba acest lucru și a dovedi că sunt alternative. Suntem mândri să fim parteneri IIVS (INSTITUTUL PENTRU ȘTIINȚELE IN VITRO) iar împreună avem misiunea să răspândim utilizarea și acceptarea la nivel mondial a metodelor de testare care nu implică animale la nivel global.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Aici veți găsi răspunsurile la îintrebarile care ne sunt adresate cel mai frecvent. Dacă aveți alte întrebări, va rugăm dați CLICK AICI pentru a ne scrie un email și vom reveni căt mai promt cu un răspuns. Ne dorim să avem o comunicare continuă.

Care țări solicit testarea pe animale? China este singura unde știm că testarea pe animale face parte din evaluarea de siguranță.

Cum își testează M·A·C produsele pentru a verifica dacă sunt sigure și eficace?
Folosim voluntari oameni și efectuăm sau comandăm testări in vitro.

Deține M·A·C laboratoare pentru teste pe animale?
Nu. Nu deținem nici un fel de laboratoare pentru testare pe animale nicăieri în lume.

Ce este Institutul pentru Științele In Vitro?
INSTITUTUL PENTRU ȘTIINȚELE IN VITRO (IIVS) dezvoltă și implementează programe în țări unde testarea in vitro nu este acceptată într-un efort de a educa oamenii de știință cu privire la marja de siguranță validată științific a acestor metode. Suntem mândri să anunțăm un nou parteneriat cu INSTITUTUL PENTRU ȘTIINȚELE IN VITRO (IIVS) pentru a ajuta în asigurarea că testarea alternativă devine un standard global. Prin finanțarea programului International Outreach Program (IOP) aparținând IIVS, lucrăm pentru a face o schimbare. IOP oferă o gamă variată de metode de ajutor, printre care asistența tehnică sub forma prezentărilor, workshop-urilor și sesiunilor practice de training pentru țările care se bazează pe testarea pe animale pentru determinarea siguranței produselor sau ingredientelor.