INFORMAȚII PRODUSE CONTRAFĂCUTE

CE ESTE UN PRODUS CONTRAFĂCUT?

A falsifica înseamnă să imiți în mod ilegal un produs. Produsele contrafăcute sunt deseori produse cu intenția de a profita de valoarea superioară a produsului imitat. În cazul nostru, clienții pot întâlni produse care arată ca produsele autentice M·A·C Cosmetics dar cărora le lipsesc calitatea superioară, siguranța și timpul pentru dezvoltare investit în toate produsele noastre.

CE FACEM·A·C SĂ COMBATĂ FALSIFICAREA PRODUSELOR?

Produsele M·A·C Cosmetics sunt realizate la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță. De aceea, suntem permanent preocupați de descoperirea și combaterea operațiunilor de falsificare și a persoanelor care sunt responsabile pentru producția, distribuția și vânzarea bunurilor contrafăcute. Lucrăm împreună cu autoritățile locale și regionale pentru a preveni vânzarea ilegală și distribuția de bunuri contrafăcute. Intentăm procese civile și colaborăm cu Procuratura împotriva infracțiunilor. Închidem site-urile și licitațiile online care vând produse contrafăcute.

UNDE POT GĂSI PRODUSE OFICIALE M·A·C?

M·A·C Cosmetics nu comercializează produse prin intermediul persoanelor, vânzătorilor stradali, târgurilor, licitațiilor pe internet, buticurilor independente și retailerilor online neautorizați. M·A·C nu își vinde produsele angro pe internet.

Pentru a fi sigur/ă că achiziționezi produse autentice M·A·C, vizitează pagina "Găsește Magazin" pentru a localiza un magazin autorizat M·A·C Cosmetics în apropierea ta. M·A·C Cosmetics sunt disponibile online pe MACCosmetics.ro.


RAPORTEAZĂ PRODUSELE CONTRAFĂCUTE

Pentru a raporta falsurile, te rugăm să apelezi la numărul 0372 73 73 73 sau să trimiți un email la customerservice@ro.maccosmetics.com. Următoarele informații sunt de ajutor pentru a putea raporta produsele contrafăcute:

- Numele Locației și Adresa
- Tipul Locației (site-ul, Butic independent, etc)
- Produsul Vândut
- Detalii despre ambalaj