FRUMUSETE CONSTIENTA,
BENEFICII CLARE

Trebuie sa precizam, M·A·C este dedicat
crearii de produse care folosesc ingrediente
sigure si bune pentru piele.

Produsele noastre de inalta performanta, care iubesc pielea, sunt toate dezvoltate de un brand care se angajeaza sa faca bine comunitatii noastre globale prin programe precum VIVA GLAM. Si pentru a continua angajamentul nostru de a face bine pentru planeta, continuam sa imbunatatim sustenabilitatea ambalajelor noastre si ramanem dedicati unor programe precum Back-To-M·A·C.

Pe maccosmetics.ro, paginile produselor noastre includ liste cu ingredientele si beneficiile produselor noastre, pentru a va ajuta sa faceti in mod constient si constiincios alegerile potrivite pentru dumneavoastra.

E BINE
SA FII LIBER

Liber de orice compromis. Nu negociem asupra executiei exigente si a eficacitatii pe care o ofera produsele noastre. Asta pentru ca suntem pasionati de crearea unor produse performante, aprobate de artisti. Iar cand vine vorba de formulele noastre - care trec printr-o analiza riguroasa - punem intotdeauna siguranta dumneavoastra pe primul loc.

Pe masura ce continuam sa ne actualizam si sa ne imbunatatim formulele pentru a raspunde nevoilor dumneavoastra si standardelor noastre in continua crestere, ne angajam sa fim la fel de transparenti in ceea ce priveste ingredientele care nu sunt incluse in produsele noastre.

PRODUSELE M·A·C
NU CONTIN:

Phthalates
Parabens (CU EXCEPTIA MAC PRO CHROMACAKE)
Formaldehyde donors
Sodium Lauryl Sulfate A.K.A SLS (cu exceptia
MAC Pro Chromacake and Mixing Medium 7)
Sodium Laurethsulfate A.K.A SLES
Triclosan
D&C Yellow No 11
Oxybenzone
Synthetic Microbeads 5MM sau mai mici
Ai o intrebare despre un ingredient pe care nu il vezi aici? Arunca o privire la paginile individuale ale produselor pentru mai multe informatii despre ingrediente sau nu ezita sa apelezi la echipa noastra de relatii cu clientii.
INGREDIENTE BUNE.
PERFORMANTA EXCELENTA.
Folosim ingrediente cautate si de incredere, in formulele noastre si ne bazam pe stiinta pentru a proiecta
si dezvolta complexe de ingrediente specifice pentru a va ajuta sa obtineti un look M·A·C de cea mai buna calitate.

Ne orientam spre cele mai bune ingrediente si evaluam fiecare dintre acestea inainte de fabricarea
produselo pentru a ne asigura ca respecta standardele noastre inalte de puritate.
INGREDIENTE CHEIE INCLUSE
IN PRODUSELE M·A·C
HRANESCulei de jojoba
UNT DE SHEA
ULEI DE ARGAN
UNT DE SEMINTE DE MANGO
ULEI DE AVOCADO
ULEI DE LIMETA
HIDRATEAZAACID HIALURONIC
GLICERINA
CALMEAZAEXTRACT DE ALGE ROSII
CAFEINA
REIMPROSPATEAZACASTRAVETE
MUSETEL
EXTRACT DE FRUNZE DE CEAI VERDE
UNIFORMIZEAZAvitamina CPURIFICAPUDRA DE CARBUNE
ILUMINEAZAULEI DE GREPFRUT
EXFOLIAZASUCROZA
ACID SALICILIC
PROTEJEAZAVITAMINA E
COMPLEXELE NOASTRE
DE INGREDIENTE:


TEN

Complexul Moisture-Fusion
– un amestec puternic de hialuronat de sodiu care ajuta la captarea hidratarii si confera pielii o senzatie mai confortabila, impreuna cu acizi poliglutamici (PGA) care sunt derivati din trestia de zahar si actioneaza ca polimeri naturali care mentin umiditatea pielii.

Multi-Mineral Complex – un complex mineral care a fost biofermentat intr-un extract de drojdie bogat in minerale, care ofera minerale coloidale biodisponibile pentru a ajuta la hranirea pielii.OCHI

Thermal-Sensitive Technology
– utilizat in mascara Extended Play, este un amestec de polimeri cu puncte de topire diferite, ce asigura o durata de viata de 16 ore si permite ca formula sa reziste si sa poata fi indepartata cu apa calda.

Pigment Expression Technology – o tehnologie care permite o dispersie super-usoara a pigmentului pe piele.

Soft-Focus Filter Technology – o tehnologie care creeaza un efect de blenduire, estompare si difuzie ultra-usoara.

Metallic Melt Technology – esterii emolienti ajuta la obtinerea unei texturi netede care sporeste claritatea si uniformitatea culorii.

TriFibre Blend Technology – amestecul nostru unic de fibre lungi, scurte si in forma de inima care sunt amestecate pentru a crea sprancene mai pline si mai voluminoase.BUZE

Sweet Sting Complex
– un complex care ofera o senzatie de intepaturi datorita cristalelor de ghimbir, capsicum si mentol, cu un efect dulce si subtil de racorire.

Moisture Glow Matrix – un amestec de ulei de seminte de jojoba, unt de shea si unt de seminte de mango care invaluie buzele in hidratare, fixeaza culoarea si confera o stralucire fina.

Consultati paginile individuale ale produselor pentru a citi o lista de beneficii specifice pentru fiecare formula.