ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Alege un subiect de mai jos.

1 DE UNDE POT CUMPĂRA PRODUSELE M·A·C?

Poți cumpăra produsele M·A·C online pe www.maccosmetics.ro sau mergi la secțiunea "Găsește Un Magazin" pentru a localiza cel mai apropiat magazin M·A·C Cosmetics din zona ta.

Produsele M·A·C Cosmetics sunt realizate la cel mai înalt nivel de calitate și siguranță. Consumatorii pot fi siguri că atunci când fac cumpărături în magazinele autorizate M·A·C, achiziționează produse originale M·A·C.

2 CUM POT LUCRA PENTRU M·A·C?

Suntem mereu în căutare de persoane pasionate și plin de energie care să ne reprezinte. Din păcate, nu avem o secțiune de joburi pe website-ul nostru în acest moment.

Pentru a afla mai multe despre pozițiile corporate sau pozițiile din magazin te rugăm să trimiți o scrisoare de intenție și un CV către:

lpatulea@ro.maccosmetics.com
Manager Resurse Umane
Estee Lauder Romania

Aplicația ta va fi evaluată de către Departamentul nostru de Resurse Umane. Vei primi un răspuns doar dacă există o poziție dipsonibilă potrivită profilului tău.

3 CUM DEVIN ARTIST M·A·C?

Suntem mereu în căutare de persoane pasionate și plin de energie care să ne reprezinte. Din păcate, nu avem o secțiune de joburi pe website-ul nostru în acest moment.

Pentru o poziție de Makeup Artist într-un magazin M·A·C, te rugăm să vorbești direct cu Managerul Magazinului. Pentru a găsi adresa și numărul de telefon pentru cel mai apropiat magazin mergi la secțiunea Găsește Magazin.

4 CUM MĂ POT PROGRAMA PENTRU O ȘEDINȚĂ DE MACHIAJ?

Ne-ar face plăcere să te machiem! Programările se fac individual în funcție de disponibilitatea magazinului, așa că alege o locație și sună direct pentru programare și costuri.

5 CUM POT SĂ MĂ PROGRAMEZ PENTRU UN MACHIAJ DE NUNTĂ SAU PENTRU O SESIUNE PRIVATĂ?

M·A·C Cosmetics realizează servicii de machiaj în toate locațiile M·A·C. Serviciile îți oferă oportunitatea de a primi sfaturi și trucuri de la cei mai buni profesioniști în domeniu. Mergi la secțiunea Găsește Magazin și localizează magazinul M·A·C cel mai apropiat de tine.

6 Unde este comanda mea?

Verifică statusul comenzii tale și istoricul autentificându-te. Ne poți contacta telefonic între 9am-6pm la numărul 0372 73 73 73 sau pe email la customerservice@ro.maccosmetics.com.

7 Pot returna sau schimba un produs?

Dacă dintr-un motiv sau altul nu ești pe deplin satisfăcut/ă cu achiziția M·A·C, poți să returnezi produsul neutilizat și îți vom rambursa valoarea integrală.Dacă dorești să returnezi sau să schimbi un produs achiziționat pe maccosmetics.ro, te rugăm să faci click aici pentru mai multe detalii.

8 Livrați în afara României?

Maccosmetics.ro nu poate accepta livrarea comenzilor în afara teritoriului României. Ne cerem scuze pentru orice inconveniență.

9 Cum pot să schimb sau să anulez comanda?

Contactează-ne în maxim o oră de la plasarea comenzii la numărul 0372 73 73 73 (Luni - Vineri 9am-6pm) sau pe email și vom face totul posibil pentru a-ți rezolva cererea.

10 AM PRIMIT PRODUSUL GREȘIT, ÎL POT RETURNA?

Dacă comanda ta online nu este conform așteptărilor, te rugăm să ne contactezi la numărul 0372 73 73 73 pentru asistență.

11 Produsul meu a ajuns deteriorat. Ce ar trebui să fac?

În cazul în care ai primit produsul deteriorat, te rugăm să păstrezi cutia, ambalajul și conținutul și să ne contactezi cât mai repede posibil la numărul 0372 73 73 73 pentru asistență.

12 De ce nu se mai fabrică produsul meu favorit? Îl mai pot cumpăra?

Deciziile de a nu mai fabrica/comercializa un alt produs sau o gamă, sunt făcute ca răspuns la preferințele consumatorilor la nivel de țară.

Contactează-ne la customerservice@ro.maccosmetics.com și vom fi bucuroși să te ajutăm în alegerea unui nou produs similar

13  Nu găsești răspunsul pe care îl căutai?

Completează formularul nostru de email sau contactează-ne la 0372 73 73 73.