AFLĂ MAI MULT

Atunci când achiziționezi orice ruj VIVA GLAM, 100% din prețul său merge către organizații ce luptă pentru un viitor sănătos și drepturi egale pentru toți. Din 1994, M·A·C VIVA GLAM a adunat la nivel global peste 500,000,000 $!

“A RED LIP IS MY LOOK QUE
NO FALLA – EL ROJO SIEMPRE
FUNCIONA! THIS FIERY SHADE
EMBODIES WHO I AM, AND I HOPE
YOU LOVE IT AS MUCH AS I DO.”

ÎȚI PREZENTĂM

EDIȚIA LIMITATĂ VG26

AFLĂ MAI MULT

GET INSPIRED, COMO ALÍ

Arăți bine – făcând bine – cu M∙A∙C VIVA GLAM starring Rosalía.

SCHIMBĂM VIEȚI
DIN 1994'

PESTE 9713 DE DONAȚII OFERITE CĂTRE 1818
ORGANIZAȚII DIN 92 DE ȚĂRI.

PESTE 500,000,000$ ADUNAȚI
LA NIVEL GLOBAL!!

PESTE 19 MILIOANE DE VIEȚI SCHIMBATE ÎN TOATĂ LUMEA.

AFLĂ MAI MULT

VIVA GLAM OFERĂ ÎNAPOI 100%

ATUNCI CÂND CUMPERI ORICE RUJ VIVA GLAM, DONEZI 100% DIN PREȚUL DE ACHIZIȚIE CĂTRE ORGANIZAȚII LOCALE CE SPRIJINĂ TINERE FEMEI, COMUNITATEA LGBTQIA+ ȘI PERSOANE CE TRĂIESC CU HIV/SIDA.

SPRIJININD FEMEI
ȘI TINERE FETE

M·A·C VIVA GLAM se asociază cu organizații locale din toată lumea și luptă pentru drepturi egale și un viitor sănătos pentru femei și tinere fete, sprijinind educația sănătății sexuale.

SPRIJININD
COMUNITATEA
LGBTQIA+

M·A·C VIVA GLAM elimină stigmatul și luptă pentru susținerea comunității LGBTQIA+, ajutând în mod specific alături de organizații regionale tinerii LGBTQIA+ fără locuință.

LUPTÂND ÎMPOTRIVA
HIV/SIDA

M·A·C VIVA GLAM își continuă misiunea și își confirmă angajamentul în eliminarea HIV/SIVA, cu fiecare ruj Viva Glam vândut.

AJUTÂNDU-I PE CEI
AFECTAȚI DE COVID-19

Anul acesta, fondul M·A·C VIVA GLAM a donat 10,000,000$ către peste 250 de organizații locale din toată lumea pentru a sprijini comunitățile vulnerabile afectate de Covid-19. Fă cunoștință cu partenerii noștri din prima linie ce își aduc ajutorul la nivel local, pentru a creea schimbarea globală.

CUMPĂRĂ ACUM
26 YEARS OF GIVING A GLAM!

Sărbătorim 26 de ani de când oferim înapoi 100% - un ruj roșu mat exclusiv se alătură liniei noastre filantropice - doar pentru o perioadă limitată.AFLĂ MAI MULT

NUANȚE CARE DONEAZĂ 100%!

Acum există 4 moduri în care a oferi te face să arăți bine! Roșu intens VG26 se alătură liniei noastre de rujuri filantropice - doar pentru o perioadă limitată!.

OBȚINE LOOK-UL ROSALIEI

Oferă un impact puternic look-ului tău cu produsele și nuanțele purtate de Rosalia in VIVA GLAM 26.