POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR


PROCESAREA COMENZILOR

Pentru comenzile plasate dimineața, procesăm și pregătim coletul în aceeași zi. Pentru comenzile plasate dupa ora 13:00, procesăm și pregătim coletul în următoarea zi lucrătoare.

Pentru comenzile plasate vineri după ora 13:00, sâmbătă și duminică, procesăm și pregătim coletul luni sau în următoarea zi lucrătoare.

TAXE DE LIVRARE, EXPEDIERE & MANIPULARE

EXPEDIERE ÎN ROMÂNIA
TOTAL COMANDĂ

Standard prin GLS

2-5 zile lucrătoare

Sub 199 Lei15 Lei
Peste 199 LeiGratuit

Nu uita să verifici pagina noastră cu Detalii ale Ofertelor, deoarece este posibil să se aplice oferte speciale de preț.

Notă: În perioadele în care derulăm campanii de reduceri precum Black Friday, din cauza volumului mare de comenzi, termenul de livrare poate crește până la 2 săptămâni. Cu toate acestea, vrem să te asigurăm că depunem toate eforturile posibile pentru a îți pregăti și livra cât mai rapid produsele tale favorite M·A·C.

RESTRICȚII DE EXPEDIERE

Unele articole vândute de M·A·C Cosmetics Online necesită manipulare specială, conform reglementărilor din România sau europene care reglementează transportul acestor articole. Metoda de expediere a acestor articole este dictată de aceste reglementări - respectăm aceste reglementari, prin urmare expedierea unor produse către anumite locații și în anumite cantități ar putea să nu fie posibile. Dacă acest lucru afectează comanda dvs., regretăm orice incovenient.

EXPEDIERI CĂTRE ALTE FIRME DE TRANSPORT DECÂT FIRMA DE CURIERAT CU CARE COLABORĂM

M·A·C Cosmetics Online nu este responsabilă pentru daunele, defectele, diferențele majore sau pierderile care apar la bunurile livrate către firma de transport, în cazul în care alegeți să utilizați serviciile unei alte firme de transport decât firma de curierat cu care colaborăm noi. Aceasta înseamnă că M·A·C Cosmetics Online nu este responsabilă să înlocuiască produsele sau să ramburseze contravaloarea produselor livrate către firma de transport aleasă de dvs. și care nu este firma de curierat cu care colaborăm noi. Daca alegeți să utilizați o altă firmă de transport, vă recomandăm să solicitați transportatorului să refuze orice pachete care sosesc deteriorate. Dacă un pachet este pierdut sau deteriorat după ce a fost primit de firma de transport, firma de transport aleasă de catre dvs. răspunde pentru aceasta.

EXPEDIERI CĂTRE CASUȚE POȘTALE

Nu putem procesa comenzi către casuțe poștale.