ARTA ESTE IN ADN-UL NOSTRU
HAIDETI SA DESCOPERIM IMPREUNA TALENTUL TAU ARTISTIC
M·A·C este acronimul pentru Make-Up Art Cosmetics. Din 1984, misiunea noastra a fost de a permite exprimarea fara limite a sinelui prin transformarea machiajului in arta, pentru TOTI - inclusiv pentru tine. Credem ca machiajul este un instrument al descoperirii de sine. Credem ca identitatea este fluida, nu fixa - si ca produsele cosmetice pot ajuta la definirea, proiectarea sau transformarea sinelui tau.
Autoritatea noastra in materie de make-up artistic incepe cu formarea si cunostintele miilor de artisti din fiecare colt al lumii. Iar superputerea noastra, nu atat de secreta, este abilitatea artistilor nostri de a va valorifica potentialul si de a va descatusa propria abilitate artistica. Suntem aici pentru a va oferi putere. Suntem aici pentru a va inspira. Suntem aici pentru a va ajuta sa scoateti la iveala Artistul din VOI.

INTREABA UN ARTIST!


ARTISTII NOSTRI SUNT GATA SA VA RASPUNDA LA INTREBARI SI SA VA 

IMPARTASEASCA SFATURILE LOR CELE MAI BUNE PRIN INTERMEDIUL CHAT-ULUI LIVE!

ARTISTUL SEZONULUI

ARTISTUL
PREZENTAT

TERRY
BARBER

Director de creatie la nivel Mondial al departamentului de machiaj
S-a alaturat M·A·C in 1994

SERVICII DE MAKEUP

BUY ONLINE, PICK UP IN-STORE

LECTII DE MACHIAJ INDIVIDUALE

Programeaza o lectie de machiaj cu focus pe o singura trasatura sau invata pas cu pas cum sa creezi un machiaj complet, perfect pentru un eveniment sau pentru fiecare zi.

BUY ONLINE, PICK UP IN-STORE

SERVICII DE MACHIAJ

Programeaza servicii de machiaj focusate pe anumite trasaturi, servicii complete de machiaj sau un machiaj de mireasa.