ANUNȚ IMPORTANT: NIMIC NU ESTE MAI IMPORTANT PENTRU NOI DECÂT ANGAJAMENTUL FAȚĂ DE SĂNĂTATEA ȘI SIGURANȚA ANGAJAȚILOR, CONSUMATORILOR ȘI COMUNITĂȚII NOASTRE. AVÂND ÎN VEDERE SITUAȚIA ACTUALĂ, CA MĂSURĂ PROACTIVĂ, AM ÎNCHIS TEMPORAR TOATE MAGAZINELE M·A·C DE PE TERITORIUL ROMÂNIEI. NE CEREM SCUZE PENTRU ORICE NEPLĂCERE CREATĂ ȘI APRECIEM DEVOTAMENTUL AVUT FAȚĂ DE BRAND-UL ȘI PRODUSELE NOASTRE. VOM REVENI CU O INFORMARE ATUNCI CÂND VOM REDESCHIDE MAGAZINELE. VĂ MULȚUMIM CĂ FACEȚI PARTE DIN FAMILIA M·A·C COSMETICS.

CARIERE

DESPRE M·A·C

M·A·C se vinde în mai mult de 90 de țări și teritorii. Popularitatea brandului a crescut printr-o tradiție de recomandări personale de la makeup artiști, fotomodele, fotografi și jurnaliști din jurul lumii. M·A·C este pentru toate vârstele, rasele, sexele și este cunoscut ca autoritatea numărul 1 în domeniul culorii oferind produse atât pentru makeup artiști profesioniști cât și pentru consumatorii obișnuiți. Portofoliul M·A·C include o gamă largă de produse cosmetice, gene, pensule, produse de îngrijire a pielii, fonduri de ten și accesorii. Companiile Estée Lauder au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni M·A·C în 1994 și au cumpărat integral compania în 1998. Vizitează Povestea Noastră pentru a descoperi mai multe despre brand.

La M·A·C, există diferite tipuri de oportunități de muncă, de la poziții corporate până la poziția de Makeup Artist într-unul din magazinele noastre. Pentru mai multe informații despre oportunitățile de lucru în magazin te rugăm să te adresezi direct unui Store Manager. Pentru a găsi adresa și numărul de telefon pentru magazinele din apropierea ta, mergi la secțiunea Găsește Magazin.