MAC BEAUTY FAQ

CUM SE APLICA PRIMERUL?

Primerele reprezinta un pas important in orice rutina de machiaj, considera primerul tau ca fiind baza perfecta ce iti ajuta tenul sa fie gata pentru fotografii. Principalul scop al unui primer pentru machiaj este acela de a imbunatati textura pielii, fiind o modalitate excelenta pentru a obtine un aspect uniform. Primerele MAC sunt concepute pentru toate tipurile de ten, in asa fel incat sa creeze o baza pentru un machiaj impecabil. Un primer folosit inaintea fondului de ten poate reduce roseata, in cazul tenurilor sensibile, poate hidrata, reduce aspectul porilor deschisi, adauga luminozitate, usura procesul aplicarii machiajului, matifia si controla excesul de sebum. Un avantaj important este acela ca primerul va oferi logevitate fondului de ten, oferindu-ti un efect de ten perfect. Primerele pot fi folosite pe cont propriu, dupa rutina de ingrijire sau chiar si deasupra machiajului. Orice primer functioneaza diferit, astfel, regasesti mai jos cateva moduri de aplicare a primerului tau preferat.

CARE ESTE METODA IDEALA DE APLICARE A PRIMERULUI?

Cand iti doresti sa utilizezi un fond de ten, adauga si un primer in rutina ta. Pe scurt, un primer face exact ce ii sugereaza numele, pregateste tenul inaintea machiajului. Considera primerul ca ultimul pas din rutina ta de ingrijire si primul pas din rutina ta de machiaj. In general, cea mai buna metoda de aplicare a primerului este inaintea fondului de ten, cu ajutorul degetelor, aceasta fiind cea mai simpla metoda de a difuza produsul in piele. O alternativa o reprezinta utilizarea unei pensule sau a unui buretel, daca preferi sa nu folosesti degetele. O cantitate mica este suficienta pentru a beneficia de efectele primerului. Dupa aplicare, asteapta cateva secunde ca produsul sa se absoarba in piele, inainte de a trece la aplicarea fondului de ten.PRIMERE M·A·C

Adauga un primer in rutina ta de zi cu zi. Descopera primerul ideal, potrivit nevoilor pielii tale: hidratare, reducerea aspectului vizibil al porilor, baza pentru machiaj... la MAC gasesti varianta perfecta pentru tine!

PREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME MOISTURE INFUSIONPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN
PREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME MOISTURE INFUSIONPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN

Controleaza excesul de sebum

-

Hidrateaza

-

Pentru toate tipurile de ten

CUMPARA ACUM

Hidrateaza

-

Ajuta la regenerarea pielii

-

Pentru toate tipurile de ten

CUMPARA ACUM

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Matifiaza

CUMPARA ACUM

Formula lejera

-

Imbunatateste textura pielii

-

Controleaza excesul de sebum

CUMPARA ACUMUNDE AR TREBUI APLICAT PRIMERUL?

Acesta este pasul in care iti poti personaliza rutina, in functie de nevoile si dorintele tale. Majoritatea primerelor pot fi aplicate pe toata suprafata tenului, similar unei creme hidratante.

MAC Prep+ Prime Skin are o formula usoara de gel ce uniformizeaza nuanta pielii, reducand roseata. In acelasi timp, adauga luminozitate si imbunatateste calitatea aplicarii fondului de ten. Acest primer clasic MAC reprezinta o varianta ideala pentru toate tipurile de ten. Doua pompite de produs sunt suficiente pentru a fi aplicate inaintea fondului de ten, pe toata suprafata tenului, cu ajutorul degetelor, a unei pensule sau a unui buretel.
Daca, insa, folosesti primerul pentru o problema specifica, de exemplu: excesul de sebum pe zona T, reducerea aspectului liniilor fine, obtinerea unui aspect luminous, poti aplica produsul doar pe zona respectiva, inaintea fondului de ten. Un exemplu ar fi acela ca un primer care reduce aspectul liniilor fine nu trebuie aplicat pe toata suprafata tenului, ci doar in zonele care necesita acest efect.
Excesul de sebum in zona T este o problema des intalnita, iar un primer pentru machiaj reprezinta solutia ideala pentru a o rezolva. Aplicand primerul pe zona nasului, a barbiei si a fruntii, vei obtine un aspect mat.

MAC Prep+ Prime Skin Refined Zone este o emulsie formulata fara ulei, ce ajuta la diminuarea aspectului porilor in timp ce controleaza excesul de sebum. Acest produs-minune se usuca instantaneu si ofera un aspect mat, fara sa incarce. Poate fi folosit atat inaintea machiajului, cat si deasupra fondului de ten, ca o alternativa pentru pudra. Poate fi aplicat cu ajutorul degetelor sau a unei pensule, cu miscari de tapotare, pe zonele dorite.

Pentru a afla ce tip de primer pentru machiaj ar trebui sa utilizezi si care este modul de aplicare al acestuia, apeleaza la un Makeup Artist certificat MAC pentru a te consilia si a-ti oferi cele mai bune recomandari personalizate. Poti apela la un Makeup Artist in orice magazin MAC, pe Live Chat-ul disponibil pe site sau prin rezervarea unei sesiuni virtuale. Suntem aici sa ne asiguram ca iti vei gasi primerul potrivit nevoilor tale unice.


EXPLOREAZA SI ALTE PRIMERE