Vimi Joshi

Estul Mijlociu
A început în 1994

DESPRE ARTIST

Senior Artist Vimi Joshi

este un "nomad al globului pământesc" auto-declarat, al cărei stil este infuzat de o gamă bogată și eclectică de culturi ale lumii. Ea este și director de machiaj al Oscarurilor de la Bollywood (cunoscute ca IIFA). Născută în Africa, într-o familie indiană tradiționalistă, a crescut în Anglia până să se mute în Dubai acolo unde lucrează acum ca M·A·C Senior Artist pentru Estul Mijlociu și India. "Inspirația mea vine din aceste culturi care sunt atât de contrastante între ele." Ne spune ea. "Îmi găsesc pacea interioară și echilibrul prin meditație, yoga și machiaj." Citește în continuare pentru a afla sfaturile de top de la Joshi în materie de culoare și crearea bazei perfecte.

Babilonul Bollywood

"Cea mai veche amintire legată de machiaj pe care o am este mama în sari-ul ei indian care se machia și se transforma într-o femeie fermecătoare. Contrar griului atotprezent al Angliei, mi-am petrecut multe ore ale copilăriei uitându-mă la filme de la Bollywood și bucurându-mă de culori, secvențe de dans și de costume. Este, deci, o mare onoare să coordonez machiajul pentru IIFA. Evenimentul are loc pe parcursul a trei zile și câteodată trebuie să facem peste 300 de machiaje pe zi în seara galei. Când este difuzat evenimentul este privit de aproape un miliard de oameni. Machiajul este foarte colorat, dramatic și strălucitor pentru a completa costumele și bijuteriile sofisticate."

Totul Ține de Bază

"Primul produs M·A·C pe care l-am avut a fost Studio Fix Fluid SPF în nuanța C6. A fost prima dată când am folosit vreodată fond de ten și m-am simțit foarte cool că era un produs M·A·C, mă mândream tuturor! Culoarea și acoperirea erau perfecte. Astăzi, ador fondul de ten Mineralize SPF 15, îți face pielea să arate sănătos, hidratat și luminos și este fondul de ten perfect pentru a hrăni și a proteja pielea."

Ochi Frumoaso

"Femeile din Dubai sunt foarte pasionate de machiaj. Le place să experimenteze în aplicarea culorilor și a texturilor, dar ochii sunt mereu conturați puternic. Aș recomanda creion de ochi kohl Smolder - acesta este cu adevărat un produs esențial pentru a contura și a defini ochii. Folosește-l împreună cu mascara Zoom Fast Black, cel mai bun mascara pentru gene dramatice. Pentru buze aș recomanda creionul de buze Burgundy, care este foarte potrivit pentru tonurile de piele din Estul Mijlociu și India. Oferă acoperire frumoasă și rezistă foarte mult timp."

 

Artist Faves: Vimi J