Terry Barber

Marea Britanie
A început în 1992

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Chrome Yellow

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Rule

DESPRE ARTIST

Director of Makeup Artistry Terry Barber

este la M·A·C de 17 ani și practic, le-a făcut pe toate. Având experiență cu brandul la Bendel's în New York City, el a fost imediat fermecat de indivizii extravagant stilizați, tatuați și cu creste pe cap care lucrau în magazin. "Oameni ca și mine," spune el. Un ecou al viitorului său, Barber a așteptat cu răbdare până când M·A·C a ajuns la Londra în 1993 și a obținut un job la magazinul Harvey Nichols, un avanponst al individualismului de care el spune că "a fost ca și cum lucram la Studio 54". Acum Director of Makeup Artistry pentru Marea Britanie și Europa, Barber este unul din cei mai colorați, la modă și mai direcți în exprimare ambasadori. Un showman, el adoră energia și creativitatea din culise. Dar indiferent de locul în care se află - călătorind prin lume pentru a preda la Master Classes, a susține demonstrații la evenimente sau a coordona săptămâni ale modei în jurul globului - diversitatea brandului râmâne o inspirație continuă. "M·A·C m-a învățat cum să fac pe oricine să arate frumos, în felul său.

INSPIRAT DE BOWIE

"Fascinația mea inițială cu machiajul a venit de la David Bowie în anii '70. Ideea de a te juca cu limitele genului și de a creea un nou tip de frumusețe a rămas pentru mine o permanentă fascinație."

STATUT EMBLEMATIC

"Cea mai memorabilă ședință foto de-a mea este cea cu Grace Jones pentru coperta revistei V, fotografiată de Jean-Paul Goude. Să fiu în același studio cu două legende a fost o experiență divină. Când eram un puști avem coperțile de album pe care aceștia le-au creat, pe pereții dormitorului meu, așa că mă tot gândeam "Serios...eu?"

SĂRUTĂ-MI BUZELE

"Mereu ofer rujuri. Rujurile M·A·C sunt atât de inovatoare și creează un impact, încât odată ce le-ai aplicat, nu mai poți trăi fără ele. Nuanțele favorite pe îmi place să le dăruiesc sunt Ruby Woo, Russian Red sau Diva, pe care le consider culori roșii 'de maturizare'."

 

Artist Faves: Terry B