Rumiko Ikeda Harris

Japonia
A început în 1997

DESPRE ARTIST

Senior Artist Rumiko Ikeda Harris

trăiește și lucrează în Tokyo, Japonia, unde a urmat studii de business înainte să devină makeup artist profesionist. Un fan M·A·C devotat încă de la început, declară că "stilul ultra-modern" i-a alimentat dragostea față de machiaj. A lucrat pentru Anna Sui cosmetics, apoi s-a alăturat M·A·C pentru a-și "duce cariera la următorul nivel". Aici ne va spune despre cum a lucrat la show-uri de modă și editoriale, în timp ce explică de ce machiajul ar trebui considerat o formă de artă.

Prieteni în locuri sus-puse

"Am avut atâtea experiențe grozave în carieră. Am adorat să lucrez la prezentarea Stella McCartney din Tokyo și la show-urile Marni, MSGM și Max Mara în timpul Săptămânii Modei din Milano SS15. Unul din fotomodelele mele favorit este Ali Tominaga, cu care am avut norocul să lucrez în cadrul show-urilor DVF și Adeam. În afara Săptămânilor de Modă, o zi tipică de-a mea include planificarea pentru social media, munca la ședințe foto, întâlniri cu publisher-i și senior event organizer-i și susținerea de seminarii."

Artista

"Îmi place la nebunie procesul de a aplica machiaj pe pielea delicată pentru a crea adevărate opere de artă.Artiștii emblematici ca Gordon Espinet, Terry Barber, Tom Pecheux dar și Kabuki mă inspiră. Am fost atât de norocoasă că l-am asistat pe Kabuki când eram mai tânără. Stilul meu personal se bazează pe culorile naturii și sursa mea principală de inspirație vine de la tablourile pe care le văd în galerii."

Înapoi la Lucrurile de Bază

"Sunt băiețoasă din fire. Ador negrul și ador să fac lucrurile altfel. Acea tușă îndrăneață te face să creezi lucruri noi, palpitante. Cred foarte mult în întoarcerea la lucruri de bază. Toată lumea ar trebui să aibă balsamul pentru buze M·A·C, paleta corectoare Studio Conceal and Correct și pudra Prep + Prime Transparent Finishing. În funcție de vremea de afară și de starea de sănătate, pielea va fi mereu diferită, așa că este important să alegem produsele adecvate pentru îngrijirea pielii și să ne învățăm cum să facem masaj facial."

Artist Faves: Rumiko I