Regan Rabanal

Statele Unite
A început în 1998

 • Pro Longwear Paint Pot

  Primer pentru ochi/Fard Cremos, Rezistență de 24h, Intens pigmentat

  155.00 Lei

  Nuanță: Groundwork

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Chrome Yellow

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Minted

 • Pro Longwear Paint Pot

  Primer pentru ochi/Fard Cremos, Rezistență de 24h, Intens pigmentat

  155.00 Lei

  Nuanță: Painterly

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Club

DESPRE ARTIST

REGAN RABANAL

Fan grunge și instigator al contra-culturii, Regan Rabanal a crescut în Seattle ascultând muzică și comunicând cu familia lui prin artă. De când s-a alăturat echipei M·A·C ca Senior Artist, a tot făcut look-uri chic, purtabile pentru o serie întreagă de clienți faimoși. A lucrat la editoriale și ședințe foto de modă, iar filozofia sa este simplă: poartă-l cum îți place, rămâi credincios firii tale și lasă-ți personalitatea să vorbească. Aici ne va spune despre călătoria sa de la rebelul anilor '90 la makeup artistul prin excelență.

Munca de Jos

"Am fost întotdeauna influențat de curentul grunge din anii '90, așa că un punct forte al carierei mele a fost atunci când paza de la Săptămâna Modei din Paris mi-a legat la mână brățara pentru show-ul Vivienne Westwood Gold Label! Sunt pasionat de ochii accentuați și buzele nude. Folosește Costa Riche Eye Kohl pentru machiajul ochilor pentru a obține un ton ciocolatiu care se topește pe piele și adaugă Fresh Brew Lipstick, care creează un ton neutru perfect pentru toată lumea. Pentru un look nud mai futurist, folosește Ready or Not! Pro Longwear Lipglass, care oferă un aspect ca de plastic. Dacă nu vrei să arăți ca un zombi, cheia este o mascara bună. Mie îmi place Haute & Naughty Lash pentru peria densă care scoate la lumină gene pe care nici nu știai ca le ai, și 4 Lash, care este întunecat, intens și îți duce look-ul de la simplu la dramatic în câteva secunde."

Trezește-te și Miroase Cafeaua

"Dacă aș putea să păstrez un singur produs pentru tot restul vieții mele, acela ar fi Full Lash Curler, pentru că e nevoie de foarte puțin pentru a face ochii să pară treziți complet. E ca un shot de espresso. Pe lângă acesta, nu aș putea să trăiesc fără Prep + Prime CC Colour Correcting SPF 30, Matte Bronze Bronzing Powder și False Lashes Waterproof. Aceste produse sunt grozave, în special vara. Mă duc în Hawaii în curând și am nevoie de o strălucire de bronz, pielea mea are nevoie să fie protejată și sprâncenele trebuie să fie întunecate și îngrijite."

Elegant și Fin

"Îmi place pielea perfectă, părul tăiat drept și hainele sofisticate negre cu un vibe de hip-hop. Brush Cleanser-ul este absolut esențial pentru pensule sănătoase și curate într-o clipă. Pentru imperfecțiunile tenului folosește M·A·C Studio Conceal și Correct. Pentru clientele mele, ador machiajul care le face să se simtă sexy și încrezătoare, ceea ce înseamnă că mereu am la îndemână Teddy Eye Kohl și Feline Kohl Power Eye Pencil. Satin Taupe Eye Shadow are un ton modern și o textură potrivite pentru orice ocazie și care ar trebui aplicată cu pensula 239 Eye Shader Brush, care sculptează, umbrește și uniformizează fie pe ochi, buze sau piele. Pentru mine, cel mai bun machiaj este acela care pune în valoare frumusețea naturală. Așa că ține-te de o rutină care funcționează și schimbă culorile și texturile după câteva luni."