Jane McKay

Canada
A început în 1978

 • Mineralize Blush

  Minerale Coapte, ultra-lejer, Acoperire Mică

  190.00 Lei

  Nuanță: Dainty

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Spice

 • Eye Pencil

  Confortabil, Culoare bogată, Precizie

  125.00 Lei

  1.45 g / Coffee

Despre Artist

JANE MCKAY

Faptul că a copilărit la poalele Munților Stâncoși a făcut-o M·A·C Senior Artist Jane McKay să ramână mereu îndrăgostită de natură. "Ia-ți vacanțe," spune ea, "fă sport, cufundă-ți mâinile în țărână și refă-ți corpul și spiritul." Pasionată de natură cum e, acest lucru nu i-a luat din dragostea pentru dramatism însă. Pasionată de teatru , McKay se folosește de machiaj pentru a reda atmosfera, de la Tamara de Lempicka și David Bowie la Lady Gaga. Spiritul ei de ambițios a dus-o de la slujba de chelneriță la a picta fețe în fața a 80 de milioane de oameni. Aici ne va spune mai multe.

Premiant cu coroniță

"Când eram în clasa a 3-a am câștigat Premiul Provincial School pentru o ilustrație. Am avut mereu un puternic simț artistic al culorii și grafic, eu având un stil vizual de învățare. Mama mi-a spus că insistam să îmi aleg singură hainele și să îmi definesc propriul stil încă de la o vârstă fragedă. Anii '80 au fost deceniul meu de experimentare. Am avut o mulțime de prieteni artiști și am călătorit la NYC și la Milano timp de două veri pentru a face ședințe foto creative pentru portofoliul meu înainte de a mă muta la Toronto."

Fantoma de la Oprah

"Găsesc inspirație pentru munca mea pretutindeni: arhitectură, astronomie, soarele, luna, știința, mâncarea, prietenii, muzica, filmele, teatrul, sportul, meditația...dacă mă înconjor de artiști și oameni amuzanți, o să fiu inspirată prin osmoză. Soțul meu este Senior Art Director la o agenție de publicitate, fiul meu adoră arta (și este priceput la asta) și sunt atât de mulți artiști în arborele genealogic. De asemenea, am întâlnit atât de mulți oameni creativi prin intermediul M·A·C. Unele din cele mai dragi aminitiri sunt legate de munca la M·A·C 21st Century Techno Rave Glam Tour la diverse piețe. Ca să nu mai zic de momentul când am făcut parte din invitați la un show de machiaj de la Oprah. Au fost peste 80 de milioane de spectatori!"

Ușurel

"După mine, cei mai multi aleg sa creeze acoperire prin a aplica prea mult fond de ten. Dacă totuși ai nevoie de acoperire, folosește M·A·C VIVA GLAM - culori fantastice și banii încasați merg către o cauză atât de merituoasă! Cel mai bun sfat pe care îl pot oferi este: ai încredere în tine, învață să faci compromisuri și să iubești ceea ce faci. Dacă te ții de regulile acestea, vei străluci. Rămâi sănătoasă. Eu, personal, ador să mă dau cu placa de snowboard, să merg cu bicicleta pe munte, să fac windsurfing, să înot, să grădinăresc - iar uneori mai adaug și niște yoga și Pilates. Acesta este cel mai bun sfat de frumusețe pe care îl pot da!"