Gregory Arlt

Statele Unite
A început în 1989

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Teddy

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Mulch

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Sketch

DESPRE ARTIST

Senior Artist Gregory Arlt

și-a început cariera pe străzile Los Angeles-ului anilor '80, unde a fost fascinat de punkeri, new wav-eri și pasionați de goth de pe Melrose Avenue. Astăzi alege o viață mai liniștită. "Zilele mele de umblat prin cluburi au trecut de mult," explică el, "așa că exploratul de restaurante noi sau mersul prin locurile deja testate de mine reprezintă pentru mine o noapte perfectă." Totuși, un pahar de Chardonnay californian mă însoțește în nopțile petrecute acasă, desenând, experimentând și încercând idei noi. Cariera sa internațională presupune să conducă echipe de machiaj pentru show-uri de la săptămâni ale modei în Paris, Milan și New York și să lucreze cu un portofoliu plin de clienți celebri. Totul constă în imaginație, lucru care, în viziunea lui Arlt, te poate duce oriunde.

Puști de Club

"În anii '80 desigur că aveam card de identitate fals și intram pe furiș în cele mai tari cluburi purtând mai mult machiaj ca femeile! Îmi plăcea să mă uit la surorile mele mai mari și la mama cum se machiau. Îmi aduc aminte cum mă uitam în cartea Scavullo Women pe care mi-a arătat-o tatăl meu când aveam 11 ani și cum am fost fascinat de pozele cu fotomodele. De asemenea, fiind un puști al anilor '80 am fost obsedat de Boy George și Nina Hagen și m-am îndrăgostit de rujul Russian Red încă din 1989.

Încrederea este Cheia

"Când îi fac cuiva un compliment și se uită strâmb la mine și îmi spune 'serios?', le spun mereu să își asume complimentul. Le vei duce dorul când vei avea 90 de ani! Pielea radiantă și lipsită de imperfecțiuni este trăsătura mea favorită pentru orice persoană. Este literalmente pânza de tablou; totul (ochii, buzele, obrajii) beneficiază de pe urma unui ten cât de perfect posibil. Ador să evidențiez trăsăturile aplicând iluminator și conturând fața. Sincer nu aș putea trăi fără Fix+, fondul de ten Matchmaster SPF 15 (am nevoie de protecție împotriva soarelui), anticearcăn Pro Longwear pentru zona de sub ochi și demachiantul Lightful ."

Dă Timpul Înapoi

"Un moment demn de menționat în cariera mea a fost să lucrez cu Cher. Obișnuiam să mă rog de părinții mei să mă lase să stau treaz până târziu pentru a-i urmări show-ul când eram copil și apoi am ajuns să îi creez machiajul pentru turneul de adio și câțiva ani mai târziu pentru show-ul ei din Las Vegas de la Caesar's Palace! Dar iubesc toate momentele din cariera mea. O clientă care a fost desfigurată de un accident de mașină s--a uitat în oglindă și a zis că nu s-a simțit niciodată mai frumoasă, lucru care m-a făcut să mă simt bine."

Artist Faves: Gregory A