Debbie Finnegan

Marea Britanie
A început în 2001

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Pearl

 • SHEERTONE BLUSH

  170.00 Lei

  Nuanță: Pinch Me

 • Prep + Prime Highlighter

  Luminozitate, Acoperire Mică, Purtare Îndelungată

  180.00 Lei

  Nuanță: Peach Lustre

 • Eye Shadow (Pro Palette Refill Pan)

  Culoare Bogată, Profesional, Rezervă Pro Palette

  90.00 Lei

  Nuanță: Woodwinked

 • Blot Powder / Pressed

  Acoperire lejeră, aspect natural, controlează sebumul

  195.00 Lei

  Nuanță: Dark

DESPRE ARTIST

Senior Artist Debbie Finnegan

este o băiețoasă-transformată-în-makeup-artist a cărei iubire pentru toate lucrurile gotice își are sursa în copilăria petrecută în Munții Negri din Irlanda de Nord. Acestea fiind spuse, se simte la fel de acasă în însorita Ibiza și va împărtăși sfaturile ei pentru a-ți adapta look-ul de la ploaie la un climat mai tropical. Aici ne va spune mai multe despre începuturile ei modeste, munca în magazinul M·A·C și cum a devenit un makeup artist de renume internațional.

Măreția Naturii

"Eu sunt originară din Belfast, Irlanda de Nord. Am crescut chiar la marginea orașului și practic aveam Munții Negri în spatele casei. Copilăria mea a fost un amestec de animale de case diverse, genunchi vineți și cățărat în copac. Apoi, în apropierea vârstei de 13 ani am încetat să mai fiu băiețoasă și am descoperit machiajul. Și n-am mai privit înapoi. Am urmat timp de trei săptămâni cursurile unei școli de vară unde se vorbea doar irlandeză, aproape de coastă, în Donegal. A fost foarte distractiv să stau într-o casă cu zece alte fete de vârste diferite. Am început să exersez machiajul pe ele."

Sfine Sisoe!

"Mai apoi, mi-am petrecut șase ani lucrând ca Retail Artist în diverse magazine M·A·C din Marea Britanie și Irlanda. Primul produs din gama M·A·C de care m-am îndrăgostit a fost creionul Smolder. Creionul moale îmi permitea să creez look-ul smoky la un cu totul alt nivel și adoram aspectul dramatic pe care îl oferea. Sunt un mare fan al acestor creioane pentru că pot transforma fața imediat. Ador Pearlglide Liner în Lord It Up pentru că este un creion super moale într-o nuanță de bronz cu o strălucire ușoară."

Soare Spaniol

"Locul meu favorit din lume este Ibiza. Atunci când merg acolo îmi iau Extreme Dimension Mascara, pentru că îți oferă gene rezistente în timp și este modul perfect de a-ți accesoriza ochii. Mi-aș mai lua de asemenea și anticearcănul Studio Finish , pentru că îmi place să îl încălzesc și să îl folosesc să îmi acopăr cearcănele și îmi mai ascunde și hiper-pigmentația. În final, dacă stau la soare, am nevoie de o culoare puternică pentru buze pentru a-mi completa look-ul. Nuanța mea favorită în acest moment este rujul în culoarea So Chaud, un roșu-oranj condimentat și bogat cu o textură mat dramatică. Îmi face ochii să pară super albaștri și îmi luminează restul feței."

Artist Faves: Debbie F