Chantel Miller

Statele Unite
A început în 1995

 • Pro Longwear Paint Pot

  Primer pentru ochi/Fard Cremos, Rezistență de 24h, Intens pigmentat

  155.00 Lei

  Nuanță: Groundwork

 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei

  Nuanță: Tan

DESPRE ARTIST

Senior Artist Chantel Miller

este Coasta de Est întruchipată, de aceea atunci când a avut oportunitatea să se înroleze în școala de efecte speciale în LA, ea s-a îndreptat către Miami, lansându-și cariera de Artist M·A·C. Ceea ce a început ca un job part-time s-a dezvoltat într-o obsesie full-time, în timp ce Miller a avansat ierarhic de la Trainer la Regional Director of Artist Training and Development la poziția curentă de M·A·C Senior Artist, New York. Chantel este profund inspirată de vechiul New York, de epoca jazz din anii '20 și '30 a căror duritate și imagine glamour a influențat machiajul din spatele multora dintre editorialele și ședințele sale video. "În New York ești expus la atât de multe în doar o zi încât îmi oferă inspirație nesfârșită," spune ea. Având în vedere că a lucrat cu unele din cele mai iconice figuri din cultura pop - cu publicații de la Vogue la Elle, cu celebrități de la Cyindi Lauper la Anthony Hopkins și designeri de la Alexander McQueen la Rodarte - Chantel este o adevărată forță artistică.

FATĂ DE PE COASTA DE EST

"Pregătirea mea formală este în design de costume și machiaj de efecte speciale, dar LA era prea departe pentru o fată ce provenea de pe Coasta de Est. Așa că atunci când a fost timpul să fac un pas înainte în carieră m-am mutat la New York. De atunci am încercat toate zonele industriei de machiaj, de la film, la Broadway, la body painting. Lucrez în principal în zona editorială, beauty și fashion, dar ador machiajul așa că le ador pe toate."

URMÂND ȘCOALA

"Prima mea incursiune în machiaj a venit în clasa a cincea în spatele autobuzului de școală cu o fată care era cam prea matură pentru grupul nostru. Ne-a creat ceea ce ea numea "Machiajul Joan Jett 101". Încălzești creionul kohl blue cu o brichetă pentru a deveni moale, apoi conturezi repede sub ochi și deasupra în timp ce creionul este încă topit. În felul acesta, atunci când se răcește se așează și rezistă mai mult."

TOP TREI

"Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35, fond de ten Studio Fix și mascara Extended Play. Dacă aș putea să aleg doar trei și nu pot include ondulatorul de gene, atunci presupun că ondulez genele cu o lingură - metoda de modă veche!"

Artist Faves: Chantel M