Baltasar González

Spania
A început în 1992

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Sketch

 • Eye Shadow

  Culoare puternică, Profesională, Iconică

  125.00 Lei

  Nuanță: Brule

DESPRE ARTIST

Senior Artist Baltasar González Pinel

a fost dintotdeauna un entuziast al machiajului, a cărui pasiune s-a născut încă de pe băncile școlii. De origine din orașul catalan Reus, cei dintâi ani de studiu au fost petrecuți perfecționându-și măiestria acasă. Înainte de a lucra pentru M·A·C din Barcelona și a ajunge un makeup artist de renume internațional, a studiat cosmetologia, învățând formulele și compoziția din spatele produselor pe care le folosim zi de zi. Aici, el ne va spune mai multe despre aventura sa, de la joacă la catwalk și cum Spania va fi prima și ultima lui sursă de inspirație.

Școlar Îndrăgostit

"Interesul meu a început când aveam vreo 13 ani, dar pe atunci îmi era imposibil să particip la cursuri de machiaj. Această situație nu a fost niciodată un obstacol; mi-am concentrat energia pe încercarea de a înțelege ce este machiajul și pe exersatul cu oricine îmi permitea. Îmi aduc aminte că prin liceu, atunci când aveam timp liber, îmi testam ideile pe prieteni. Toată lumea știa despre obsesia mea cu machiajul. Trebuie să spun că probabil toată lumea se gândea că sunt un ciudat."

Primii Ani

"M-am mutat la Barcelona când aveam 19 ani, am studiat cosmetologia și m-am îndrăgostit nebunește de industria frumuseții. Am lucrat în magazin timp de 4 ani în Barcelona, unde mă ocupam de rujuri. Adoram să le organizez și să le lustruiesc. În zilele în care nu aveam clienți, puneam muzică la maxim și făceam curat prin magazin în timp ce dansam!"

O Aventură Spaniolă

"Locul meu favorit din lume este Granada, un oraș andaluz magic care te forțează să te conectezi la rădăcinile tale sălbatice și misterioase. Dacă te-ai duce acolo ți-aș recomanda să porți Coffee Eye Pencil, care este perfect pentru a te asorta cu atmosfera locului. Este foarte ușor de difuzat, pentru a smokey eye perfect. Aș adăuga și Nightmoth Lip Pencil pentru o culoare profundă de prună și Mascara Haute & Naughty Lash pentru a un plus de senzualitate și mister în privire."

Artist Faves: Baltasar G