MAC BEAUTY FAQ

CARE ESTE PRIMERUL POTRIVIT PENTRU TENUL GRAS?

Daca tenul tau este gras, un primer nu numai ca va controla excesul de sebum, dar va reduce aspectul porilor mariti si al liniilor fine, pentru a mentine fondul de ten intact, cu un aspect mat. Astazi, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, poti gasi primere cu diverse texturi, de la crema, la ser, ulei, gel sau spray. Te poti bucura de beneficiile produsului, alegand textura preferata. Un primer eficient pentru tenul gras va spori rezistenta fondului de ten, in timp ce mentine excesul de sebum sub control, hidrateaza si nu blocheaza porii. Iata in continuare top-ul Primerelor MAC pentru tenul gras.

PREP + PRIME NATURAL RADIANCE

Aceasta emulsie-gel, ce contine ingrediente naturale, hidrateaza si pregateste tenul pentru aplicarea machiajului, in timp ce ofera o textura imbunatatita pielii. Vitaminele E si C ajuta la consolidarea barierei naturale a pielii, in timp ce cafeina ofera un efect calmant. Particulele perlate ofera un efect de luminozitate. Disponibil in doua nuante: Radiant Yellow este eficient pentru nuantele de ten inchise, iar Radiant Pink pentru nuantele de ten deschise. Formula usoara este transparenta, insa ofera o luminozitate vizibila. Datorita texturii lejere, Natural Radiance este un primer ideal pentru fondul de ten, in special pentru tenurile mixte si uleioase. Aplicarea: Poate fi aplicat pe toata suprafata tenului sau doar pe zonele dorite, dupa crema hidratanta, cu ajutorul degetelor, a unei pensule sau a unui buretel. Daca tenul tau prezinta exces de sebum, Natural Radiance poate fi utilizat atat ca primer, cat si ca produs pentru hidratare.

PREP + PRIME PORE REFINER STICK

Ideal pentru a oferi rapid un aspect perfect, acest stick magic estompeaza aspectul porilor si al liniilor fine atunci cand este aplicat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia. Formula sa confortabila, fara ulei, deloc lipicioasa, absoarbe excesul de sebum si ofera un aspect perfect mat. Acest produs este solutia ideala pentru a obtine un aspect mat al pielii, oriunde te-ai afla. Aplicarea: Poate fi aplicat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia, pe zonele dorite.

PREP + PRIME SKIN REFINED ZONE

O emulsie lejera, formulata fara ulei, ce ajuta la reducerea aspectului porilor vizibili, in timp ce controleaza excesul de sebum. Se usuca instantaneu si ofera un aspect natural-mat. Este ideal pentru a fi aplicat pe zona T. Acest produs poate fi utilizat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia, pe zonele dorite. Aplicarea: Tapoteaza pe zonele ce necesita matifiere si esti gata de plecare! O cantitate mica este suficienta.

PREP + PRIME FIX + MATTE

Un spray matifiant cu formula lejera pentru a obtine un efect instantaneu asupra excesului de sebum, fara a afecta machiajul. Formula inovatoare contine pudra, silica si alte ingrediente ce ajuta la absorbtia uleiului si ajuta la fixarea machiajului si matifierea tenului. Aplicarea: Flaconul trebuie agitat inainte de utilizare pentru a permite ingredientelor sa se distribuie uniform. Cu ochii complet inchisi, aplica podusul de la o distanta de 20-30cm. Se poate reaplica la nevoie, pentru a reda efectul mat si a reimprospata machiajul. Produsul se poate reaplica de mai multe ori pe zi, inainte de machiaj, pentru a pregati tenul si dupa, pentru a-l fixa.

Pentru a afla ce tip de primer pentru machiaj ar trebui sa utilizezi in cazul unui ten gras si care este modul de aplicare al acestuia, apeleaza la un Makeup Artist certificat MAC pentru a te consilia si a-ti oferi cele mai bune recomandari personalizate. Poti apela la un Makeup Artist in orice magazin MAC, pe Live Chat-ul disponibil pe site sau prin rezervarea unei sesiuni virtuale. Suntem aici sa ne asiguram ca iti vei gasi primerul potrivit nevoilor tale unice.TOP-UL PRIMERELOR MAC PENTRU TENUL GRAS

Descopera primerul ideal, potrivit nevoilor pielii tale: hidratare, reducerea aspectului vizibil al porilor, baza pentru machiaj... la MAC gasesti varianta perfecta pentru tine!

PREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME FIX + MATTE
PREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME FIX + MATTE

Controleaza excesul de sebum

-

Hidrateaza

-

Pentru toate tipurile de ten

CUMPARA ACUM

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Matifiaza

CUMPARA ACUM

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Netezeste textura pielii

CUMPARA ACUM

Ofera un aspect mat

-

Controleaza excesul de sebum

-

Reduce aspectul vizibil al porilor

CUMPARA ACUM


EXPLOREAZA SI ALTE PRIMERE