Hannah Weiland

Ne pregătim de petrecere și vorbim despre Pokémon, modă fără blană și fantezii legate de machiaj cu designerul SHRIMPS, Hannah Weiland

MADE FOR FASHION ADUCE FAȚĂ ÎN FAȚĂ DESIGNERI ȘI MAKEUP ARTIȘTI DE TOP PENTRU O DEZBATERE DESCHISĂ DESPRE CREATIVITATE, COLABORĂRI ȘI DEFILĂRI DE MODĂ.

Hannah Weiland, tânărul designer londonez, din spatele brandului pe val Shrimps, este cunoscută pentru hainele ei colorate, animal friendly din blană sintetică și pentru creațiile ei feminine excentrice. Anul acesta, ea a găzduit, în penthouse-ul The New York Edition, cea mai tare petrecere de Halloween, la care și-a invitat toți prietenii. Invitați speciali precum DJ Chelsea Leyland, stilista Kate Foley, curatoarea de artă, Antonia Marsh și fotomodelul Kesewa Aboah și-au făcut apariția și cu ajutorul a cinci Senior Makeup Artiști M·A·C și-au creat cele mai tari machiaje de Halloween. Am stat de vorbă cu Hannah despre Pokémon-ul ei favorit, moda fără blană, cel mai îngrozitor coșmar al ei și machiajul la care nu ar renunța niciodată...

Ea este Pokémon-ul favorit al tuturor anul acesta...
"Sunt Pikachu! Mi-am dorit să port ceva care să se potrivească cu hainele mele pufoase din blană sintetică, și le ador pe cele galbene din colecția SS15. Port o salopetă Pikachu, pantofi pufoși Shrimps x Sophia Webster și o haină de blană galbenă Shrimps. Am urechi micuțe pe glugă, dar cum părul meu este destul de voluminos, îmi ia ceva să mi-l dau la o parte pentru a-mi pune gluga. Sunt și blondă, așa că totul este blond, auriu și galben - culori vesele! Mi-au propus un machiaj cu toată fața galbenă, dar am zis scuze - nu sunt din familia Simpson!"

Diferența dintre Halloween în New York și Londra...
"În New York poți fi orice vrei tu de Halloween! În Londra te poți deghiza în orice - atâta timp cât acel lucru nu este viu. Anul trecut, la petrecerea de Halloween organizată de Kate Foley, am fost costumată într-un calamar roz. Am căutat un costum de crevete, dar nu am găsit niciunul. New York-ul toamna este perfect pentru a purta Shrimps pentru că e însorit, dar și rece, așa încât, poți purta în același timp ochelari de soare și o haină Shrimps. Am ratat parada de câini de anul acesta și cum sunt o mare iubitoare a câinilor, sunt destul de tristă în privința asta. Am un câine pe nume Lionel - I-aș fi costumat în sushi."

"Halloween-ul este ocazia perfectă să fii oricine îți dorești", spune M·A·C Senior Makeup Artist Fatima Thomas. "Nu trebuie neapărat să te deghizezi de Halloween - dar alege o ținută sau un machiaj diferit decât în mod obișnuit pentru că azi poți să îți lași imaginația și spiritul artistic să zburde. Poartă ceva ce n-ai purta în viața de zi cu zi, pentru că azi este permis să o faci!"

Despre costumele semnătura Shrimps...
"Prietena mea Daisy s-a costumat într-un flamingo roz, de altfel toată ținuta poartă semnătura Shrimps. Nu am mai văzut-o cu machiaj mov la ochi până acum, însă noaptea aceasta este o ocazie bună pentru a experimenta. La început, ea a vrut să se îmbrace ca personajul principal din The Ring, dar i-am interzis pentru că mă face să visez urât. Am îmbrăcat-o în Shrimps și pe Kate Foley - o rochie roșie Gerald cu buline mici de catifea- și ea va merge deghizată ca Scufița Roșie. Vine și fratele meu mai mic într-un costum din Ghostbusters, cineva o să fie Mireasa din Kill Bill, mai este și un mecanic auto mort și câteva fete s-au costumat în măicuțe. Dar cred că eu am cel mai bun machiaj de până acum!"

Machiaj la care nu ar renunța niciodată...
"De când am descoperit fardul de obraz, îl port în fiecare zi. Nu încercasem niciodată până anul trecut, când o prietenă mi l-a făcut cadou de ziua mea. Nu mă dau în vânt după bronzer sau orice tip de bronz artificial, dar le foloseam pentru că toată lumea o făcea, însă în cazul meu arăta foarte ieftin. Mascara este un alt produs fără de care nu pot să trăiesc. Aș preferă să fiu văzută goală, decât fără mascara!"

Despre cum să dai o petrecere de machiaj…
"Să te pregătești pentru o petrecere este partea cea mai distractivă! Așa că, ne a venit idea să invităm pe la noi oamenii să ne machiem, costumăm și să servim gustări și băuturi. M·A·C face machiajul pentru show-urile mele, iar eu ador culorile lor și mirosul produselor. Acum când mă machiau, îmi venea să mănânc produsele! Eu sper că toată lumea o să-și adore machiajul și că vor avea o noapte memorabilă. Și este atât de frumos să te machieze altcineva pentru Halloween - este un răsfăț rar întâlnit."