MAC BEAUTY FAQ

CE ESTE UN PRIMER MATIFIANT?

Daca alegi un primer pentru matifiere, acesta nu numai ca va controla excesul de sebum, dar va reduce aspectul porilor mariti si al liniilor fine, pentru a mentine fondul de ten intact, cu un aspect mat. Astazi, cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, poti gasi primere matifiante cu diverse texturi, de la crema, la ser, ulei, gel sau spray, te poti bucura de beneficiile produsului, alegand textura preferata. Un primer matifiant eficient va spori rezistenta fondului de ten, in timp ce mentine excesul de sebum sub control, hidrateaza si nu blocheaza porii. Iata in continuare top-ul Primerelor MAC pentru matifiere.

PREP + PRIME PORE REFINER STICK

Ideal pentru a oferi rapid un aspect perfect, acest stick magic estompeaza aspectul porilor si al liniilor fine atunci cand este aplicat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia. Formula sa confortabila, fara ulei, deloc lipicioasa, absoarbe excesul de sebum si ofera un aspect perfect mat. Acest produs este solutia ideala pentru a obtine un aspect mat al pielii, oriunde te-ai afla. Aplicarea: Poate fi aplicat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia, pe zonele dorite.

PREP + PRIME SKIN REFINED ZONE

O emulsie lejera, formulata fara ulei, ce ajuta la reducerea aspectului porilor vizibili, in timp ce controleaza excesul de sebum. Se usuca instantaneu si ofera un aspect natural-mat. Este ideal pentru a fi aplicat pe zona T. Acest produs poate fi utilizat atat sub machiaj, cat si deasupra acestuia, pe zonele dorite. Aplicarea: Tapoteaza pe zonele ce necesita matifiere si esti gata de plecare! O cantitate mica este suficienta.

PREP + PRIME FIX + MATTE

Un spray matifiant cu formula lejera pentru a obtine un efect instantaneu asupra excesului de sebum, fara a afecta machiajul. Formula inovatoare contine pudra, silica si alte ingrediente ce ajuta la absorbtia uleiului si ajuta la fixarea machiajului si matifierea tenului. Aplicarea: Flaconul trebuie agitat inainte de utilizare pentru a permite ingredientelor sa se distribuie uniform. Cu ochii complet inchisi, aplica podusul de la o distanta de 20-30cm. Se poate reaplica la nevoie, pentru a reda efectul mat si a reimprospata machiajul. Produsul se poate reaplica de mai multe ori pe zi, inainte de machiaj, pentru a pregati tenul si dupa, pentru a-l fixa.

PREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER

O pudra cu aspect matasos ce ofera un mod invizibil de fixare a machiajului. De asemenea, reduce si controleaza excesul de sebum. Nuanta universala se potriveste tuturor nuantelor de ten. Se poate aplica deasupra machiajului sau pe pielea curata, pentru un aspect catifelat. Aplicarea: Aceasta pudra magica poate fi aplicata cu ajutorul pensulei tale clasice de pudra, cum este si #129. Daca iti doresti un aspect mat mai intens, doar in zona T, poti utiliza o pensula mai mica, precisa, potrivita pentru zone mai mici-incearca varianta #224.

Pentru a afla ce tip de primer matifiant pentru machiaj ar trebui sa utilizezi si care este modul de aplicare al acestuia, apeleaza la un Makeup Artist certificat MAC pentru a te consilia si a-ti oferi cele mai bune recomandari personalizate. Poti apela la un Makeup Artist in orice magazin MAC, pe Live Chat-ul disponibil pe site sau prin rezervarea unei sesiuni virtuale. Suntem aici sa ne asiguram ca iti vei gasi primerul potrivit nevoilor tale unice.TOP-UL PRIMERELOR MAC PENTRU MATIFIERE

La M·A·C gasesti primerul perfect pentru tine!

PREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME FIX + MATTEPREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER
PREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME FIX + MATTEPREP + PRIME TRANSPARENT FINISHING POWDER

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Matifiaza

CUMPARA ACUM

Reduce aspectul vizibil al porilor

-

Controleaza excesul de sebum

-

Netezeste textura pielii

CUMPARA ACUM

Ofera un aspect mat

-

Controleaza excesul de sebum

-

Reduce aspectul vizibil al porilor

CUMPARA ACUM

Controleaza excesul de sebum

-

Formula fara ulei

-

Aspect mat

CUMPARA ACUM


EXPLOREAZA SI ALTE PRIMERE