Tom Sapin

France
A început în 2005

 • Pro Longwear Paint Pot

  Primer pentru ochi/Fard Cremos, Rezistență de 24h, Intens pigmentat

  155.00 Lei

  Nuanță: Groundwork

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Powersurge

DESPRE ARTIST

Senior Artist Tom Sapin

s-a născut parizian. "Chiar și până să locuiesc acolo 8 ani, simțeam că eram parizian," se destăinuie el. Născut în centrul Franței, într-o regiune liniștită mai faimoasă pentru castelurile sale și pentru vinuri decât pentru trendurile de machiaj avangardiste, Sapin a fost inspirat de mama sa, amintindu-și și acum cum o privea când aceasta se machia. A lucrat într-un magazin M·A·C în Paris timp de cinci ani înainte să avanseze rapid și să devină un artist renumit pentru editorialele și show-urile sale de modă. Citește în continuare despre produsele sale favorite și despre sfaturile sale...

Mama este Cuvântul Cheie

"Mama adora machiajul și avea o mulțime de farduri și rujuri. Când aveam 3 ani, pasiunea mea se pare că era pictez baia cu machiaj. Tot pe atunci am început să desenez și să mă uit la filme din anii '60, care cred că mă inspiră și în ziua de azi, încă sunt adept al ochilor mari și creionul de ochi kohl Smolder este unul din produsele mele favorite. Sunt foarte impresionat de cât de ușor este că creezi smoky eyes."

Gloria Vieții

"Ador M·A·C pentru că respectă individualitatea fiecăruia. De asemenea, are și produse emblematice. Ar fi imposibil pentru mine să spun că o persoană poate ieși în oraș cu un singur produs în geantă, dar un favorit clar este Light Boost Prep + Prime Highlighter. Pentru orice retuș rapid, aplicarea pensulei acestui highlighter ajută să acopere, să accentueze și să aducă perfecțiunea pielii în câteva secunde."

C'est Chic

"Sunt destul de bucuros să văd pe stradă cum accentul cade tot mai mult pe buze. Fata pariziană este tot timpul adepta unui look natural: ceva foarte transparent care folosește culori naturale. Este amuzant să văd că acest trend s-a menținut în ceea ce privește tenul, dar au început să poarte și ruj Russian Red sau Hang-Up. De asemenea, văd că se cere tot mai mult Blot Film. Mereu îmi păstrez cel puțin trei bucăți în trusă pentru că știu că dispare foarte repede."

Artist Faves: Tom Sapin