Romero Jennings

Statele Unite
A început în 1980

 • SHEERTONE SHIMMER BLUSH

  170.00 Lei

  Nuanță: Sunbasque

 • Powder Blush

  5+ Texturi, Construibil, Profesional

  170.00 Lei

  Nuanță: Melba

DESPRE ARTIST

Pentru Senior Artist Romero Jennings

Confruntarea

"Ador toate trăsăturile feței. Îmi place să ma uit la modul în care se mișcă fiecare mușchi pe sub piele în timp ce persoana din fața mea îmi vorbește! Ador să evaluez forma feței și să mă gândesc la moduri în care să o pun în valoare și să perfecționez trăsăturile prin accente și sculptare cu Hush Cream Color Base, Pink Opal și Tan Pigment, dar primul produs M·A·C de care m-am îndrăgostit au fost fardurile de ochi colorate. Îmi plac în mod particular nuanțele Saddle și Chrome Yellow. Sunt un mare susținător al culorii, probabil pentru că m-am născut într-o țară caldă și luminoasă."

La o Pensulă Distanță de Faimă

"Am început să lucrez pentru M·A·C acum aproape 20 de ani în locația Henri Bendel. Diana Ross obișnuia să vină des și mereu îmi complimenta părul. Într-o zi m-a întrebat unde merg să mi-l fac. I-am zis și două săptămâni mai târziu a venit cu părul stilizat, lung până la umeri. Mi-a zis că tocmai venea de la persoana care îmi aranja mie părul!"

O Treabă de Băiat/Fată

"Să porți machiaj îți sporește încrederea de sine fie că ești bărbat sau femeie și nu trebuie să fie unul foarte evident. Crema de ochi Fast Response este o alegere must-have pentru toată lumea! Formula pe bază de cofeină energizează, oferă elasticitate și super hidratare pielii din jurul ochilor. Cred că acest gel miraculos funcționează uimitor atât în cazul bărbați și femei"

 

Artist Faves: Romero J