Lyne Desnoyers

Statele Unite
A început în 1994

 • Studio Fix Fluid SPF 15

  Acoperire Mare, Finisaj Mat, Controlează Sebumul

  210.00 Lei

  Nuanță: C5

  Gaseste Nuanta Potrivita
 • Pigment

  Intensitate Construibilă, Culoare Bogată

  150.00 Lei

  Nuanță: Hi-Def Cyan

DESPRE ARTIST

Senior Artist Lyne Desnoyers

este o adevărată ambulantă pentru care machiajul este un mod de a spune povești. Amintirile - de pe vremea în care locuia în Canada și mai recent în Paris - formează baza look-urilor ei fermecate și eterice pe care le creează pentru show-uri și editoriale. În prezent ea preferă să-și petreacă timpul liber pe acasă, dar pune pasiunea ei de-o viață pentru machiaj pe seama vremurilor când era dansatoare . Pentru Desnoyers lookul nu trebuie să fie complicat. Cu câteva produse cheie, un luciu sănătos și suficientă energie, ea crede că oricine este capabil să strălucească.

Cafea cu Lapte

"Prima mea achiziție de la M·A·C a fost rujul Mocha. L-am cumpărat pur și simplu pentru că fata de la magazin îl purta și am crezut că arată senzațional. A fost începutul unei lungi liste de cumpărături. Chestia amuzantă este că fiecare produs pe care l-am cumpărat are o poveste grozavă și o amintire plăcută alături de el."

 

Basics

"Sunt o susținătoare înfocată a fardului cremos Improper Copper Cream Colour Base. Se poate aplica pe obraji, ochi și buze - cu un singur produs tot machiajul tău e gata. Prefer să fie fără efort, dar eficient. Dacă ies în oraș adaug puțină textură machiajului meu: luciu de buze Clear pe buze, Tea fard de obraz Petal Cremeblend Blush pe obraji și Mineralize SPF 15 Foundation/Loose în zona T. Fardul de obraz Mineralize în nunața Dainty este marele meu favorit și aș recomanda tuturor să folosească balsamul de buze. Știu că este plictisitor dar totul se rezumă la buze cărnoase și bine hidratate, doamnelor și domnilor!"

Trăiește Viața

"Momentul deosebit al carierei mele a fost Life Ball din Viena din vara trecută. Artiști M·A·C din peste opt țări Europene s-au întâlnit pentru a realiza machiajul acestui show magnific și a strânge bani pentru a combate HIV și SIDA. A fost un val neobișnuit de căldură în perioada aceea și chiar dacă am transpirat de am înnebunit, m-am distrat nemaipomenit. Nu m-am simțit niciodată mai mândră să lucrez la această companie uimitoare și să lucrez cu atât de mulți oameni fantastici."

 

Artist Faves: Lyne D