Lesley Keane

Irlanda
A început în 1996

DESPRE ARTIST

Senior Artist Lesley Keane

și-a petrecut viața în Dublin, Irlanda. Prima ei întâlnire cu machiajul a fost la vârsta de patru ani, atunci când a primit o trusă de machiaj de jucărie drept cadou de Crăciun. Ea a urmat cursuri de design de modă în Dublin unde și-a dezvoltat abilitățile machiându-și prietenele. O fană punk la sfârșitului anilor '80, se laudă că a purtat tot felul de look-uri marcate de tuș de ochi care ar face-o până și pe Toyah Wilcox să roșească. "Când a ajuns M·A·C în Dublin în 1997, am știut că e jobul pentru mine," recunoaște ea. "Am rămas ca retail artist în magazin timp de cinci ani și apoi m-am mutat în departamentul de training Sunt Senior Artist de trei ani și după 15 ani sunt încă îndrăgostită de compania aceasta!"

Fată Galeză

"Fetele irlandeze adoră tușul de ochi lichid și genele false, așa că Fluidline pe Blacktrack și 36 Lash sunt esențiale. Aș recomanda și Full Lash Curler pentru un lifting instant. De fapt, mascara este unul din produsele pe care multă lume se bazează și aș recomanda investirea în Haute & Naughty Lash. Nu pot ieși pe ușă fără să o folosesc. Genele mele sunt singurul loc care nu mă deranjează să ia în greutate! De asemenea, am mai văzut că o femeile irlandeze experimentează în materie de ruj cu diverse culori de roșu, roz sau mov. Cyber Lipstick este într-o nuanță mov Gothic care a fost la modă și se potrivește la toate culorile de piele, ca și Girl About Town - un roz fierbinte."

Sprânceană Ridicată

"Sunt ferm convinsă că o formă bună de sprâncene și un contur bun pot face minuni. Îmi iau mereu creion de sprâncene în nuanțele Lingering și Stud, ca să nu mai spun ce minuni face o pensetă bună!Aplicatoarele de mascara de unică folosință, utilizate pentru sprâncene și gene sunt o investiție bună. Cu aceste lucruri poți începe să experimentezi cu culorile. Ador creionul de ochi Teddy folosit pentru a conturarea ochilor și fardurile Honey Lust și Mulch presate deasupra. Acestea sunt nuanțele pe care le-am folosit pentru Bianca Jagger în timpul uneia din ședințele mele foto favorite. Am lucrat cu Helmut Newton într-o clădire veche, dărăpănată."

Sărituri de Iepuraș

"Ador să lucrez la M·A·C și am avut oportunitatea să văd unele din cele mai frumoase locuri din lume. Mă pot exprima liber având parte de întreaga susținere a colegilor mei, în timp ce îi inspir și îi învăț pe alții. I-am întâlnit pe unii din cei mai creativi și inspiraționali oameni din lume, ca să nu mai zic și că am fost la o petrecere la Vila Playboy!"

Artist Faves: Lesley K