Caroline Hernandez

Statele Unite
A început în 1995

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Ruby Woo

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Subculture

 • Cream Colour Base

  Formulă cremoasă, Acoperire contruibilă, Multifuncțional

  180.00 Lei

  Nuanță: Pearl

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Cherry

DESPRE ARTIST

Caroline Hernandez

a urmat cursuri de designer grafic înainte să fie convinsă să aleagă o carieră în makeup în urma unui curs de machiaj pentru teatru. A câștigat o bursă la London College of Fashion și a studiat Fashion Styling pentru păr și machiaj, apoi a obținut primul său loc de muncă asigurând machiajul pentru un show de televiziune pentru copii la BBC. A avansat rapid în carieră, lucrând ca makeup artist liber profesionist în domeniul muzicii și în televiziune înainte să-și găsească locul la M·A·C.

"Voi fi mereu recunoscătoare față de M·A·C pentru că au crezut în mine," declară ea. Punctele de apogeu ale carierei sale sunt momentele în care a lucrat la "emoționantele" show-uri Alexander McQueen, Vivienne Westwood, Kenzo și Gareth Pugh. Acum Senior Artist, Donelly s-a mutat recent în Los Angeles, un punct de cotitură pe care îl descrie ca fiind "un vis împlinit."

Casă Fericită

"Dragostea mea pentru machiaj a început devreme. Obișnuiam să stau în pat în dormitorul mamei mele și o priveam cum se aranjează. Îmi plăcea în special să o privesc cum își alege culorile și cum folosea pensulele pentru a-și sculpta zona ochilor. Asta se întâmpla în anii 70 și 80 atunci când eram pasionată de Toyah și Siouxsie Sioux. Eram mereu fascinată de modul în care arătau aceste femei și cum își aplicau machiajul. Obișnuiam să stau și să mă uit la albume, să ma holbez la pozele cu acești idoli și să încerc să recreez machiajul pe propria față. Am văzut recent același machiaj cu tipul de creion de ochi Mary Quant expus la Muzeul V&A din Londra!"

Natura Grandioasă

"Mă duc cu cortul în Yosemite în curând. Este unul din acele "locuri pe care trebuie să le vezi în viața asta". Dar trebuie să arăți bine chiar și în sălbăticie! Îmi iau Prep + Prime BB Face Protect SPF 50, pentru a-mi proteja pielea, Prep + Prime BB Beauty Balm SPF 35 într-o culoare puțin mai închisă pentru a-l purta ca pe un bronzer pentru că pielea mea se bronzează foarte repede, dar nu îmi bronzez niciodată fața, și mascara False Lashes Waterproof pentru că genele mele sunt destul de deschise la culoare în mod natural."

Cool Britannia

"Cea mai memorabilă ședința foto a mea a fost cu incredibila Erin O'Connor, într-o noapte la Muzeul V&A din Londra. A trebuit să mergem pe la 6 seara pentru a începe styling-ul, părul și machiajul pentru a fi gata pentru shooting după ce muzeul se închidea și plecau toți vizitatorii. Acest muzeu, dacă nu ați fost, este foarte spectaculos și conține unele din cele mai impresionante piese de artă, sculptură și artefacte antice din lume. Odată ce luminile se sting, devine unul din cele mai sinistre locuri unde am fost vreodată. Când treci de unul singur prin camerele și coridoarele slab iluminate și ești înconjurat de umbrele sculpturilor formele devin foarte ciudate și se joacă cu mintea ta!"

Artist Faves: Caroline Hernandez