Caitlin Callahan

Canada
A început în 1992

 • Matte Lipstick

  Cremos, Acoperire maximă, Aspect mat

  135.00 Lei

  Nuanță: Lady Danger

 • Eye Pencil

  Confortabil, Culoare bogată, Precizie

  125.00 Lei

  Nuanță: Coffee

DESPRE Caitlin Callahan

Senior Artist Caitlin Callahan

este adepta stilului nonșalant. Look-urile durabile și naturale îi definesc stilul semnătură, lucruri care au dus-o pe artista de origine canadiană către o carieră de top, lucrând la show-uri și editoriale din toată lumea. Din momentul în care a început să lucreze la M·A·C, Callahan a locuit la New York și Los Angeles, înainte să se întoarcă recent în Vancouver, unde locuiește acum alături de familia ei. Pentru ea, seara ideală constă în timp petrecut alături de familie, stând pe terasa casei sale cu un pahar de martini, jucând Monopoly cu copiii ei. Callahan a fost o anarhistă încă de începuturi, după cum descrie ea însăși cum s-a legat totul de la pasiunea ei pentru trupa rock Kiss...

Copilul Rock

"Am crescut în Victoria, British Columbia. Prima mea amintire legată de machiaj este momentul când m-am pictat pe față alături de sora mea pentru a-i imita pe membrii Kiss. Aveam 6 ani. Am început să lucrez într-un magazin M·A·C în 1992, fără să fi urmat cursurile vreunei școli de machiaj. Am fost atât de mândră de primul machiaj complet pe care l-am făcut. Apoi m-am dus la baie și mi-am găsit clienta acolo, spălându-se pe față. În ziua aceea am învățat să ascult și să pun întrebări...nu doar să machiez de capul meu!"

Filiera Franceză

Ador să merg la Paris. Tipic, știu, dar totuși, este cel mai minunat oraș de pe planetă. Când merg acolo, îmi iau Face and Body Foundation cu mine, dar și mascara Opulash și Half Lash Curler. Dacă am mai mult loc în bagaj, îmi iau și primele produse M·A·C de care m-am îndrăgostit: fardurile Coquette și Vanilla Eye, rujul Twig și fardul de obraz Cubic.

Simplu E Suficient

"Femeile din Vancouver nu prea poartă mult machiaj - noi vrem produse versatile, cu purtare îndelungată și cu aspect natural. Poți fi chic și fără efort cu Prep + Prime Natural Radiance și fard de obraz So Sweet So Easy Cremeblend. Aș recomanda tuturor Prep + Prime Beauty Balm Compact SPF 30, care nu ar trebui să lipsească din trusa de machiaj. Conferă pielii luminozitate și elasticitate, eu îmi retușez machiajul cu el o dată la câteva ore. Apoi, dacă vrei să ieși în oraș, trebuie doar să adaugi creionul kohl Tarnish și îl difuzezi cu pensula 219 pe pleoapa inferioară - și gata!"

Artist Faves: Caitlin C