Claire Mulleady

Marea Britanie
A Început în 2005

 • Lip Pencil

  130.00 Lei

  Nuanță: Cherry

 • Eye Kohl

  Formulă mătăsoasă, culoarea bogată, finisarea mată / sidefată

  130.00 Lei

  Nuanță: Prunella

Despre Artist

Senior Artist Claire Mulleady

La fel ca flora din țara sa de origine, Anglia, tot ce ține de Claire Mulleady este despre frumusețe directă, fără ocolișuri. Crescând într-un oraș mic din sudul Angliei, ea adora peisajul de țară dar a vrut mereu să trăiască într-un oraș mare. S-a mutat la Londra când a împlinit 18 ani pentru a studia fotografia înainte să urmeze o carieră în machiaj și spune că orașul i-a oferit inspirație fără sfârșit pe parcursul carierei sale. Nu e de mirare că faptul că a lucrat cu regina modei britanice, Vivienne Westwood, este cea mai importantă amintire a carierei sale până în prezent.

ÎNDREPTATĂ CĂTRE WESTWOOD

"Primul show Vivienne Westwood la care am lucrat va fi mereu prezent în mintea mea. Având în vedere că am fost dintotdeauna un mare fan, am fost foarte emoționată să fiu în culise. Atmosfera era electrizantă și machiajul a fost o plăcere extraordinară. Simt că munca mea este chiar în spiritul acelor designuri. Îmi place să creez un sentiment de lejeritate, să creez un look care este frumos dar într-un mod neașteptat. Pentru mine, frumusețea ține de individualitate și câteodată prin accentuarea unei trăsături pe care de obicei ne ferim să o arătăm. Am crescut în anii '90 în timpul curentului grunge și asta a avut mereu o influență asupra muncii mele. Minimalismul este ceva care mă atrage: deseori este vorba mai mult despre ce alegem să nu facem care determină un look."

IMAGINE PENTRU O VEDERE

"Ador să călătoresc. Locul meu favorit din toată lumea este cabana unui prieten pe lacul Ontario în Canada. Este atât de frumos și liniștit. Trusa mea de călătorit include M•A•C Lip Conditioner pentru că nu pot trăi fără el, Mineralize Concealer pentru un ten perfect și In Extreme Dimension Lash, ce fată nu vrea gene lungi? Cu acestea vei fi mereu relaxată și gata de poze, pentru că ador să capturez fiecare moment în poze. De la Man Ray la Paolo Roversi și Nick Knight, fotografia și călătoriile sunt marile mele iubiri în afara machiajului, și îmi place să le combin pe amândouă."

LĂSAT GOL

"Trăsătura mea favorită se schimbă tot timpul dar cel mai mult mă întorc la ten. Tenul ar trebui să arate impecabil dar fără prea multă acoperire pentru ca frumusețea naturală a pielii să strălucească și să iasă la suprafață. Folosesc Mineralize Concealer pentru a uniformiza tenul acolo unde am nevoie. Pentru a adăuga o luminozitate frumoasă, amestec Prep + Prime Essential Oils cu Pearl Cream Colour Base pentru un luciu sănătos, atingând planurile înalte ale feței. Cel mai bun sfat de frumusețe este să bei multă apă în fiecare zi și să menții pielea hidratată cu un produs hidratant bun. Atunci când pielea arată sănătos restul se va așeza la locul potrivit."

Artist Faves: Dominic S