TREND WITH BENEFITS #POWERLIDS


Podiumurile AW18 de la Kenzo, Ashley Williams și Jour/Ne s-au focusat în această toamnă pe culori ale ochilor - de la galben îndrăzneț până la albastru denim difuz. Sezonul acesta adoptă un look puternic, aplicând o singură nuanță vibrantă pe toată pleoapa.

Noile palete de fard Eye Party Shiny Pretty Things, împreună cu seturile de Mini Glitter & Pigments Shiny Pretty Things iți permit să explorezi o garderobă selectă, plină de culori și de texturi - de la nuanțe mate, neutre, bogate, până la nuanțe intense, pline de shimmer. Combină și joacă-te la nesfârșit cu aceste palete noi, în trend. s.

TIP OFERIT DE ASHLEY RUDDER, M·A·C DIRECTOR OF DIGITAL CONTENT & ARTISTRY:
1. Aplică Pro Longwear Paint Pot - Soft Ochre pe toată pleoapa, pentru a asigura o culoare intens saturată și o purtare pentru întreaga zi.
to ensure all-day wear and intensely saturated colour.

2. C Alege o singură nuanță pe placul tău dintr-una dintre noile palete de farduri Eye Party Shiny Pretty Things sau dintr-unul dintre seturile Mini Glitter & Pigments Shiny Pretty Things, apoi folosește o pensulă plată precum 239S Brush, pentru a presa culoarea pe pleoape.

3. Pentru a crea un look soft, difuzează orice linie dură folosind o pensulă fluffy precum 224S Brush.

Pro Tip: Distrează-te cu forma. Difuzează ușor forma în sus spre pliul pleoapei, pentru un efect subtil, sau păstrează o formă ascuțită și grafică, pentru un look îndrăzneț.

 

Pro Longwear Paint Pot

Long-Wearing, Blendable, Creamy

119.00 Lei

239S Eye Shader

Pentru Pudre, Margine rotunjită, Umbrește ochii

129.00 Lei

224S Tapered Blending

Pentru Pudre, Formă bombată, Amestecă fardul

161.00 Lei