Cynthia Rivas

Statele Unite
A început în 2000

  • Eye Shadow

    Culoare puternică, Profesională, Iconică

    125.00 Lei

    Nuanță: Brun

DESPRE ARTIST

Senior Artist Cynthia Rivas

oferă un curs expert în îmbinarea tradiției mexicane cu machiajul modern. Stilul ei este îndrâzneț, sexy și elegant și se inspiră dintr-o serie de experiențe acumulate din viața pe Coasta de Vest a Americii. "Eu sunt o Latina de primă generație din părinți mexicani," ne explică ea, "născută la Hollywood, California și care locuiește în centrul Los Angeles-ului." Ea ne va povesti aici mai multe despre prima ei interacțiune cu machiajul și dragostea ei de-o viață pentru tușul de ochi negru.

Hocus Pocus

"Prima mea amintire legată de machiaj este legată de momentul când m-am costumat în vrăjitoare de Halloween când eram copil, atunci când mi-am vopsit toată fața verde și buzele într-un roșu rubiniu. Am făcut toate astea de una singură! N-o să uit niciodată cum am avut pielea verzuie zile întregi după Halloween."

Jos în Mexic

"Locul meu favorit din toată lumea este Playa del Carmen în Mexic. Dacă mă duc acolo îmi iau Vegas Volt Lipstick. Are o culoare corai deschis pe care o poți folosi și pe buze și pe obraji. Arată și mai bine dacă ai și un bronz. Mi-aș mai lua și Pro Longwear Concealer pentru că îl iau peste tot și desigur, mascara Zoom Waterfast care nu se întinde când intru în mare!"

Eye Love you

"O bază perfectă este ceva crucial, dar ce îmi place mie să accentuez sunt ochii. Pentru look-ul meu de zi cu zi încep cu crema Studio Moisture, apoi folosesc Studio Moisture Tint SPF 15 pe care o aplic cu mâna și anticearcănul Studio Finish SPF 35 dacă am nevoie să acopăr vreo imperfecțiune. Pentru seară, folosesc și rujul Ruby Woo și îmi creez o linie de tuș folosind Blacktrack Fluidline și o pereche de gene false numărul 36. Primul produs M·A·C de care m-am îndrăgostit a fost Boot Black Eye Liner. Am fost dintotdeauna obsedată de tușul de ochi pentru că mă face instant să mă simt mai sexy."

Artist Faves: Cynthia R